ÅEC för företag 2019!

 (** Tävlande och anställde? Läs mer om hur du/ni kan övertyga chefen att investera i du/er)

 

Investera och inspirera din personal att hitta sina motivationsfaktorer. Använd naturen som en mångfacetterad lekplats och utmana era medarbetare att röra sig. Med ÅEC Biz Adventure känner sig alla förstådda och inkluderade!

Ta del av ÅEC:s-varumärke; eventet är en hyllning till den mänskliga uthålligheten, vildmarken och elementen. Använd också ÅEC som ett sätt att synligöra hur DITT FÖRETAG satsar på sina anställda.  

Att genomföra ÅEC betyder både en fysisk och mental utmaning; deltagaren vänder hem med överraskande insikter om den mänskliga uthålligheten och en fördjupad uppskattning för naturen och den inspiration som den skänker.

Båda paketen sträcker sig från höst 2018 till höst 2019 samt är anpassade till företag med tio till flera hundra anställda.

 

1. ÅEC Biz Adventure 2019 

För aktiva företag som vill resa till Åre juni 2019 samt har lite stöd längst vägen med inspiration, träningstips, och workshops. Några ska tävla i ÅEC själva, andra tar med sina barn som deltar i ÅEC Kidz Event medan vissa ska stödja, heja på och hitta eget äventyr. Läs mer.

För äventyrliga merarbete - oavsett nivå.  

 

2. ÅEC Online Challenge 2019 

Inspirera dina medarbetare i en 6 till 10 veckor lång utmaning: ÅEC Online Challenge.  Det är ett ÅEC-inspirerat hälsoprogram för anställda som syftar till att motivera och inspirera alla på företaget – inte bara de som tränar för att tävla i ÅEC. Läs mer.

Att ställa sig på startlinjen är frivilligt. Att vara aktiv och att ha kul är obligatoriskt!