Investera och inspirera dina personal att hitta sina motivationsfaktorer. Använd naturen som en mångfacetterade lekplats och utmana era medarbetare att röra sig på ett sätt där alla känner sig förstådda och inkluderade.

På samma gång tar ni del av ÅEC-varumärket där våra evenemang är en hyllning till den mänskliga uthålligheten, vildmarken och elementen vi inte alltid kan kontrollera.

Att genomföra ÅEC betyder både en fysisk och mental utmaning; deltagaren vänder hem med överraskande insikter om den mänskliga uthålligheten och en fördjupad uppskattning för naturen och den inspiration som den skänker.

Båda paketen är anpassad till företag med tio till flera hundra anställda.

 

1. ÅEC Biz Adventure (27-29 juni 2019)

För aktiva företag som vill resa till Åre på sommaren. Några ska tävla i ÅEC själva, andra tar med sina barn som deltar i ÅEC Kidz Event medan vissa ska stödja, heja på och hitta eget äventyr. Läs mer.

För äventyrliga merarbete - oavsett nivå.  

 

2. ÅEC Online Challenge (höst/vinter/vår 2018/2019)

Inspirera dina medarbetare i en åtta veckor lång utmaning: ÅEC Online Challenge.  Det är ett ÅEC-inspirerat hälsoprogram för anställda som syftar till att motivera och inspirera alla på företaget – inte bara de som tränar för att tävla i ÅEC. Läs mer.

Att ställa sig på startlinjen är frivilligt. Att vara aktiv och att ha kul är obligatoriskt!