Standing on the starting line is optional. Getting active and having fun is not!

Vi på Åre Extreme Challenge (ÅEC) har teamat ihop med svenska Challengize och kan erbjuda er en företagsutmaning (Challenge) vars mål är att tilltala och inspirera alla era anställda, inte bara de extrema atleter som redan tilltalas av ÅEC.

Målet är att inspirera era anställda att röra på sig lite extra och ha kul tillsammans. Under en 6-10 veckors lång Challenge fokuserar vi på hälsa och team-building. Och alla kan delta! Med Challengize unika poängsystem och plattform kan alla vara med på sina villkor, kämpa tillsammans, för sig själva och för sitt lag. Dessutom får du som beställare en helt unik Health Points mätning på bl.a. utvecklingen av wellbeing, stress, sömn mm under er Challenge.

Utmaningen sträcker sig från hösten 2019 till vår 2020.

Läs mer nedan eller ladda ned denna pdf för mer info

 


Så här funkar det:

  • Ditt företag sätter upp en 6-10 veckors lång hälsoutmaning.
  • Ni skapar lag (inom ett kontor, över fler kontor eller med era kunder, partners, leverantörer mm) om 6 till ca 10 deltagare.
  • Alla deltagare kämpar för att samla in personligt baserade poäng, s.k. Challenge Points till sitt lag utifrån sina aktiviteter. Poängen baseras på varje individs egna förutsättningar. Ungefär som ett golfhandikapp, men betydligt mer avancerat.
  • Det finns över 130 olika aktiviteter inlagda i systemet så alla kan verkligen vara med utifrån sina förutsättningar och nivå. Vid utmaningens slut räknas lagens poäng ihop för att utse ett vinnande lag.
  • De anställda som vill kan efter hälsoutmaningen anmäla sig till nordens första och största multisporttävling Åre Extreme Challenge (ÅEC).  Eller, företaget kanske vill ge det vinnande laget i ”ÅEC Online Challenge” en startplats i tävlingen ÅEC?!

Hur gör jag för att vara med?

Läs mer på www.challengize.com/aec 

Läs om andra!

Läs om ett ”case” från teknikkonsultföretaget Reijlers som har använt Challengize (ENGLISH)

Läs om ett "case" från SJ som har också använt Challengize (SVENSKA)