ÅEC Company Class

Utmana kollegor, leverantörer eller kunder - och bidra till välgörenhet!

 

Ökat effektivitet och sänkt sjukfrånvaro

Enligt all modern forskning jobbar de som tränar regelbundet mer effektivt och har mindre sjukfrånvaro. Tränar de anställda i tillägg tillsammans och mot ett gemensamt mål har det en mycket positiv inverkan på gruppkänslan och därmed trivseln på arbetsplatsen.

 

Utmana kunder, samarbetspartners och övriga företag

Idéen till Company Class kommer från Nord-Lock Group som de senaste tre åren är en viktig sponsor av ÅEC. ”Vi vill att andra företag ska få uppleva samma positiva effekter som vi haft genom att tävla tillsammans i Åre Extreme Challenge. Samtidigt vill vi utmana kunder, samarbetspartners och alla övriga företag runt om i Sverige. Vi hoppas se så många företag som möjligt i startfältet 2021.” säger Hanna Månsson, Customer Center Manager på Nord-Lock Group.

 

En tävling i tävlingen

Company Class är en tävling i tävlingen ÅEC Lake Class TEAM RELAY MIX där företag kan tävla mot varandra eller utmana kollegor internt på arbetsplatsen.

Tävlingen är en stafett för tremannalag i disciplinerna kajakpaddling, löpning och cykling. Kraven för att delta är att alla lagmedlemmar jobbar på samma företag eller inom samma koncern och att laget består av båda män och kvinnor.

 

Anmälan och faktura

Att tävla i Company Class är gratis när man är anmäld i klassen ÅEC Lake Class TEAM RELAY MIX. Företag som önskar tävla i Company Class anmäler sig antigen via Raceid.com eller på mail till anders.w@areextremechallenge.se om man önskar betala via faktura.

 

Priser

I Company Class tävlar lagen om följande priser:

           1:a         Vandringspokal + 7,500 Kr till valfri välgörande ändamål                  

           2:a         2,500 Kr till valfri välgörande ändamål

ÅEC 2021

Anmäl dig här